CRM Partners Group heet nu Fellowmind

CRM Partners Group heet nu Fellowmind
  • 12 februari 2019
  • Redactie

CRM Partners Group meldt vandaag verder te gaan onder de nieuwe merknaam Fellowmind. ‘De oude naam dekte niet langer de lading’, verklaart oprichter en ceo Emiel Putman.

In plaats van een leverancier te zijn die IT-systemen implementeert, legt de holding Fellowfind het accent op het begeleiden van klanten bij de digitale transformatie. Putman constateert dat bedrijven op dit vlak in toenemende mate behoefte hebben ‘aan een meer geïntegreerde benadering’. ‘Met de lancering van Fellowmind creëren we een krachtige organisatie met ‘boutique organisaties’ die ieder vanuit eigen domeinkennis en expertise zorgen dat mensen met plezier met technologie werken en dat technologie werkt voor hén’, verwoordt hij in de persverklaring.

Fellowmind is het nieuwe moederbedrijf van de Nederlandse bedrijven CRM Partners, Pulse en AXtension, het Duitse CRM Partners AG en het Zweedse Endeavor. Deze bedrijven tellen samen 450 medewerkers verspreid over acht kantoren in drie Europese landen. De ambitie is om in vijf jaar verder uit te breiden naar 1.500 medewerkers.

comments powered by Disqus